Asociatia „Atelierul de Bine” este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, ce lupta pentru diminuarea ratei analfabetismului si saraciei in Romania.Totodata, campaniile noastre anti-risipa alimentara si non-alimentara au rol de constientizare, informare si educare a intregii societati in ceea ce priveste utilizarea produselor aflate in pragul expirarii sau a celor cu ambalaje defecte.

Din 2015 lucram cu 200 de copilasi defavorizati cu varste cuprinse intre 1luna si 18 ani din jud. Buzau + alte 12 sate din imprejurimi (Costesti, Cioranca, Corbu, Casota, Vacareasca, Carligu Mare, Carligu Mic, Glodeanu-Silistea, Cotorca, Sat-Nou, Viperesti, Balaceanu), Lehliu (jud. Calarasi) si Bucuresti.

Pe tot parcursul anului le oferim rechizite, alimente de baza pentru intreaga familie, alimente pentru un sandwich zilnic la scoala, hainute si incaltaminte, vizite la medic, asistenta in rezolvarea problemelor juridice/scolare/cu institutiile statului/etc, cadouri de Craciun si Paste, petreceri tematice(1 Iunie, Sarbatorirea zilei de nastere, etc).

Pe scurt: le oferim atentie, iubire, sanse egale la educatie si un viitor mai bun.

Hai cu noi sa facem BINE! 🙂