Vrei sa ne dai o mana de ajutor?

Iata cum te poti implica:

Voluntariat

Ne bazam pe voluntariat, asa ca suntem tot timpul in cautare de oameni care vor sa dea ceva inapoi comunitatii.

Ce poti face ca voluntar:

  • poti fi fundraiser, ne poti ajuta sa strangem formulare 230 pentru redirectionarea celor 3.5%,
  • poti merge cu noi in comunitatile in care activam pentru a imparti donatii
  • poti organiza diferite actiuni impreuna cu prietenii tai pentru nazdravanii nostri
  • poti da o mana de ajutor in atelierul de arte, poti merge cu noi la targurile si evenimentele organizate in beneficiul organizatiei noastre, etc

Ai un proiect in minte care crezi ca ar ajuta comunitatile sarace din mediul rural si n-ai gasit pe nimeni care sa-ti acorde sprijin in desfasurarea lui?
Hai la noi si impreuna vom gasi cea mai buna modalitate de a pune in aplicare planul tau, iar tu vei putea coordona propria ta echipa de voluntari.

Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venitul anual

ESTE DREPTUL TAU SI ESTE GRATUIT! Anual, statul iti ofera posibilitatea ca din impozitul pe venit sa redirectionezi 3.5% catre un ONG (formularul 230 pentru impozitul din salarii sau formularul 200 pentru impozitul din alte venituri), deci..faci o fapta buna pe banii statului 🙂 Este simplu, dureaza doar cateva minute, iar noi te putem ajuta cu depunerea lui la sediile Anaf din tara.

Contacteaza-ne pentru asistenta in completarea si transmiterea formularelor.

20% din impozitul pe profit sau pe venit al unei firme

Anual, statul ofera companiilor  posibilitatea de a face sponsorizari catre un ONG in valoare de pana la 20% din impozitul pe profit sau pe venit (iarasi faci o fapta buna pe banii statului 🙂

Contacteaza-ne pentru asistenta in emiterea unui contract de sponsorizare.

Poti dona oricand: bani, alimente, rechizite, servicii, jucarii, haine, incaltaminte, sau orice crezi ca ar putea folosi unei comunitati sarace (contacteaza-ne intotdeauna pentru a solicita un necesar)

Imi daruiesc ziua cadou

Lucrurile materiale sunt efemere, insa educatia copiilor ne asigura viitorul. Cadourile de ziua ta pot avea o insemnatate reala: roaga-ti prietenii ca in loc sa dea banii pe lucruri care nu-ti sunt de folos sa doneze pentru pachetelul zilnic al nazdravanilor nostri de care au foaaarte mare nevoie.

Hai cu noi sa facem bine!